Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü

Mála aventurinból, 108 szemes

Ár:
6.500 Ft
Cikkszám: 2622-aventurin
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-03-20

Leírás és Paraméterek

Aventurin mala, állítható - a véletlen szerencse és tartós boldogság köve

Aventurin mala, 108 szemes, állítható, kerülete 86 cm.  A szemek között lévő távolság a guru szemnél kézre állítható, így mindenki be tudja állítani a neki megfelelő rést. A termék áldott.

Mala anyaga Aventurin,

Csakra Napfonatcsakra, Szívcsakra,

Mala méret kategória (kerület) 55-70 cm-es kategória - kisméretű 108 szemes mala

Csillagjegy Oroszlán, Rák, Szűz,

Milyen betegségekre jó? Fogyókúra segítő, Puffadás, Szívbetegség,

Lelki hatások Gondtalanság, Megkönnyebbülés, Szerencse, Visszatérő tévképzetek ellen,

A málát általában mantrázáshoz használják, az ismétlések számolásához ad segítséget, így igazából hasonló szerepet tölt be, mint a keresztény kultúrában a rózsafüzér. A szemeket összetartó zsinór minden málánál hasonló: kilenc szálból kell készülnie, szimbolizálva Buddha Vajradharát és a 8 Bodhisattvát. A nagyobb szem a mála végén a megálló a bölcsességben, az üresség felismerése. A hengeres szem a nagy szem felett szimbolizálja az űrt magát. Így együtt szimbolizálják a győzelmet minden ellenség felett. 

A mála 108 szemből áll, ez egy ideális szám minden célunk eléréséhez. Fontos, hogy a gondolataink tiszták legyenek amíg a mantrázást végezzük. A mantrák használata segíti megérezni a titkos energiákat, amelyek segítik lelki fejlődésünket. A mantra újbóli és folytonos ismétlése egy folyamatosan hullámzó recitálást hoz létre. Ezek a hangok egy egyedülálló spirituális lenyomatot hoznak létre a mantrázóban.  Azt mondják, a mantra az emberi létezés maga: különböző emelkedőkön kell átjutni mielőtt eléred a végső kiteljesedést. A mantra végső soron az elme megtisztítása.