Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü

Táplálkozási kalauz gyerekeknek

Ár:
3.000 Ft
Cikkszám: 1278
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2019. január 09.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Anette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth

Táplálkozási kalauz gyerekeknek

 

Úgy látja, hogy gyermeke túl keveset vagy épp túl sokat eszik és egyoldalú az étrendje? Ezek az étkezési problémák különösen a gyerekek első tíz életévében keseríthetik meg az ebédlőasztalnál töltött időt. Az elismert német szerzőpáros számos szórakoztató eset és konkrét ötlet segítségével írja le a megfelelő táplálkozás egyszerű, de hatékony játékszabályait a téma bestsellerében. Ha ezeket az életkori sajátosságokat figyelembe vevő szabályokat következetesen betartják az étkezések során, akkor mindannyian jó hangulatban, gyomorgörcs nélkül ülhetnek le enni.

Anette Kast-Zahn sokoldalú pszichológus és viselkedésterapeuta, aki három gyermek édesanyjaként testközelből ismeri a gyereknevelés mindennapi nehézségeit. Könyveiben rendkívül frappáns és praktikus nevelési koncepciókat fogalmaz meg.

Dr. Hartmut Morgenroth klinikai gyermekorvos. Több mint három évtizede foglalkozik étkezési zavarokkal küzdő fiatalokkal. Két gyermekétől szerzett tapasztalatait is beleírta ebbe a hiánypótló kézikönyvbe.

Kiadó Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Oldalszám 168
ISBN 9789634150329