Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Jógáról, egészséges életmódról szóló cikkek a Jógamánia Webáruház blogján.

Hogyan használd a nálunk kapható eszközöket? Tudj meg többet termékeinkről, újdonságainkról!

 

 

Előfordul, hogy a jóga gyakorlás kezdetén még nem vagyunk annyira hajlékonyak, hogy képesek legyünk pontosan és biztonságosan, sérülés nélkül elvégezni egy gyakorlatot. Ilyenkor javasolt alkalmazni a jóga téglát, amit ha helyesen használunk, közel olyan hatásokat tudunk elérni, mintha teljesen végrehajtanánk a pózt. Úgy használjuk, hogy a szükséges támaszték magasságát bemérve valamely testrész alá helyezzük. Ezzel lényegében megtoldottuk az adott végtagot...

 

 

 

A meditációs párnák mellett a másik leggyakrabban használt eszköz a jógaheveder. A heveder a gyakorlatok pontos kivitelezésének megtanulásában kezdőknek és haladóknak egyaránt nagy segítség lehet. Ez az az eszköz, amely nélkülözhetetlen akkor, ha valaki még nem elég hajlékony, segít abban, hogy a merevebb ízületek és izmok ellenére mégis pontosan és hasznosan tudjuk végezni a gyakorlatokat.

 

 

A meditáció alatt fontos, hogy a gerinced egyenes legyen, erre a célra a legalkalmasabb eszköz a meditációs párna. A jógapárna vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású. A tönkölypelyvával töltött meditációs párna igazodik testrészeink formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopunkat, így biztosítja a nyugodt és egészséges relaxációt, a teljes ellazultság állapotát. A meditációs párna képes csökkenteni az emberi fáradtságérzetet. Használata közben az izmok ellazulnak, a testrészek terhelése a minimális szintre mérséklődik.