Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü

Hatha jóga, a rejtett nyelv

Ár:
3.900 Ft
Cikkszám: 9789639841390
Gyártó cikkszám: 9789639841390
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2019. szeptember 09.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"Ez a könyv azoknak szól, akik a hatha jóga gyakorlásakor az ászanák mélyebb értelmét is szeret­nék megérteni és megtapasztalni.

A gyakorlatok jelképiségét feltárva közelebb kerülünk egy bennünk rejlő mély és gazdag értelemhez, amely pszichológiai és spirituális szempontból is nagy jelentőségű.

A szerző klasszikus hatha jóga ászanák segítségével ismerteteiaz egyes jelképek kultúrákba ágyazott egyetemes üzenetét, majd pedig gyakorlatok ad, melyek révén a „holt anyag” személyes felfedezőúttá alakítható.“

A Hatha jóga, a rejtett nyelv mélyen személyes és egyben zseniálisan egyetemes könyv. Ha figyelemmel fordulunk az ászanák szimbolikája felé, több jelentésréteget is feltárhatunk, és egész életünket átformáló összefüggésekre bukkanhatunk.

Azzal, hogy szemlélődést viszünk a hatha jóga gyakorlásába, figyelmünket megtanuljuk nemcsak a testünkre, hanem a gondolatainkra, megérzéseinkre és emlékeinkre is kiterjeszteni. A jóga hirtelen több lesz, mint a nap bizonyos szakában végzett puszta testgyakorlás.”
(Szvámí Lalitánanda, a Yasodhara Ashram elnöke)"
Információk
254 oldal
Kötés karton
ISBN 9789639841390