Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü

Génkulcsok

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 9789631271270
Gyártó cikkszám: 9789631271270
Elérhetőség: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2019. június 27.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a könyv egy meghívó, hogy indulj el, és fedezz fel egy új utat az életedben. 

Minden emberben- külső körülményeitől függetlenül- csodálatos kincsek rejlenek. A Génkulcsok egyedüli célja az, hogy ezeket a kincseket előhívja és feltárja az izzó fényt, a géniusz örök szikráját, amely mindenki mástól megkülönböztet minket.

A Génkulcsok rendszere a modern kor emberének szóló tanítás. A kontempláció ősi művészetének ötvözése a Génkulcsokban rejlő bölcselet olvasásával és alkalmazásával feltárja magasabb rendű célunkat az életünkben.

Térkép: a 64 Génkulcs a természet minden vonatkozásában fellelhető kódon alapuló eszköz, egy mesterkulcs, amely révén megérthetjük az emberi viselkedés minden mozzanatát és megismerhetjük legmagasabb szintű fejlődési potenciálunkat.

Iránytű: A Hologenetikus Profil személyre szabott szekvenciákat tartalmaz, amelyek megmutatják az életünk és a kapcsolataink mögött húzódó magasabb rendű célt és egy teljesen egyéni útvonalon végigvezetnek a Génkulcsok világán.

Utazás: Az Arany út egy elmélyült kontempláción alapuló program, amely segít abban, hogy a Génkulcsokat a saját életünkre alkalmazva tudatosságunk kitáguljon, és megvilágosodott állapotokat érhessünk el.