Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény érdekében cookie-kat (sütiket) használ. elfogadom
Termékek Menü

A jógaanatómia kézikönyve

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 9789632913308
Gyártó cikkszám: 9789632913308
Gyártó:
Elérhetőség: 1 db raktáron
Várható szállítás: 2019. szeptember 02.
30 alappóz elemzésekkel, magyarázatokkal ás ábrákkal

Sally Parkes

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

30 alappóz elemzésekkel, magyarázatokkal ás ábrákkal

Sally Parkes

A részletes, színes anatómiai illusztrációk, a komoly szakértelemmel megírt szöveg és a praktikus, szemléletes útmutatók ötvözetének köszönhetően ez a kötet egyedülálló segítséget nyújt a jógázók, a gyakorló jógatanárok és mindazok számára, akiket érdekel, hogyan működik a testünk mozgás közben.

Az emberi anatómia áttekintését követően a jóga eredetéről, hagyományairól és szellemi vonatkozásairól olvashatunk, majd a szerző kitér a légzés fiziológiájára, az izomtevékenységre és a jógázás során különösen aktívan működő testrészekre. A könyv fő része 30 klasszikus jógaászanát elemez részletesen, az optimális pozíció eléréséhez vezető gyakorlatias, lépésről lépésre lebontott mozdulatoktól az izomtevékenységek elemzéséig, mindezt lenyűgöző anatómiai illusztrációkkal kisérve, amelyek tisztán felfedik számunkra, mi játszódik le a testben az egyes ászanák közben. Látni és megérteni, hogy pontosan mely izmok aktívak az egyes pózokban, nemcsak az anatómiai tudást gyarapítja, hanem segít a jóga minél hatékonyabb gyakorlásában is.

 

Olvass bele:

https://www.scribd.com/document/389932083/Sally-Parkes-A-jogaanatomia-kezikonyve-30-alappoz-elemzesekkel-magyarazatokkal-as-abrakkal

Vonalkód Vonalkód:2147483647